Sjunga

Har du notläsningsvana och erfarenhet av att sjunga i kör, och vill vara med och utvecklas musikaliskt med oss? Till vårterminen söker vi nya sångare till alla stämmor, framför allt alt 1 och bas 1.

Vi är en brokig skara med blandad bakgrund och ålder, några har varit med länge och andra är ganska nya. Det vi alla har gemensamt är att vi älskar att sjunga och att ha kul ihop! Vi är en aktiv kör med många olika typer av projekt, så för att vara med i Cantare behöver du vara engagerad och vilja bidra till körens verksamhet, samt tycka att det är roligt att uppträda i olika sammanhang.

Vi träffas för att repa varje måndag kväll mellan 18.30 och 21.15 på Bigarråvägen 8. Mellan repen förväntas du öva lite hemma. En gång per termin har vi även repdag eller rephelg då vi åker iväg för att umgås någonstans i Stockholms närområde. Det brukar också bli en och annan körfest under terminerna!

Vi kommer att hålla provsjungningar i januari. Anmäl ditt intresse genom ett mejl till kontakt@cantare.net där du kort beskriver dina tidigare musikaliska erfarenheter.