Anlita

Vill du hyra Cantare? Vi hjälper gärna till att förgylla ditt evenemang! Körsång brukar vara ett mycket uppskattat inslag vid t.ex. företagsevent, födelsedagskalas och bröllop. Givetvis går det även bra att hyra kören till lucia eller valborg.

Vi har en bred standardrepertoar på teman som mat, dryck, kärlek och gemenskap, och kan erbjuda något för alla slags festligheter. Vi kan även skräddarsy ett program helt utifrån dina önskemål. Antal sångare anpassas efter önskemål, med allt från dubbelkvartett till full kör. Priser enligt offert.

Cantare är frekvent anlitade för olika typer av sjungningar och har de senaste åren bokats av bl.a. Skansen, Folkoperan och Konserthuset, men även för privata tillställningar som vigslar, födelsedagsfester och jubileum.

Är du intresserad eller har frågor? Hör av dig till kontakt@cantare.net

LUCIA 2022
Hyr Cantare för ett traditionellt luciatåg som är så uppskattat och efterlängtat av många. Vi kommer till er med lucialinnen, röda band och levande ljus, och framför klassiska luciasånger som sprider varm julstämning. Vi tar uppdrag i hela Stockholm med omnejd och kan anpassa oss till de flesta utrymmen.

Med vårt grundpaket får du ett 15-20 minuters framträdande med ca 10 sångare. Pris 8000:-. Önskar du fler sångare eller andra anpassningar? Vi är flexibla, så hör av dig med din förfrågan till kontakt@cantare.net